Kartoffelpuffer

ΥΛΙΚΑ:
8 πατάτες
3 ξηρά κρεμμύδια, κομμένα σε κυβάκια
3 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
100 γραμ. αλεύρι
ηλιέλαιο
αλάτι-πιπέρι

KartoffelpufferΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη, κόβουμε τα κρεμμύδια σε κυβάκια,τα στραγγίζουμε για να φύγουν όλα τα υγρά Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το υπόλοιπο μείγμα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Με μία κουτάλα παίρνουμε μία ποσότητα, όπως στους κεφτέδες, την αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά.

ΤΙΡ: Ιδανικά συνδυάζεται με ένα “dip” μήλου : καθαρίζετε 2 μήλα, τα “χτυπάτε” στο μπλέντερ με λίγη κανέλα κι έτοιμο!!!

You may also like