1,2K
Εχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα πιάτα που σας σερβίρουν στα εστιατόρια; Στο Παρίσι έκαν την εμφάνισή του το gourmet restaurant που σερβίρει γλυκόξινες… ακρίδες «παντρεμένες» με μαρούλι και μοτσαρέλα ή έντομα του γλυκού νερού με σπόρια από ρόδι. Κι αυτές είναι μόνο δυο από τις επιλογές που έχετε, καθώς το μενού και το κυρίως πιάτο εμπεριέχουν έντομα.
Ονομάζεται «Le Festin Nu» μόλις πραγματοποίησε τα εγκαίνια στο Παρίσι και ήδη συγκεντρώνει τα βλέμματα και τις όχι και τόσο θετικές κριτικές του κόσμου…
Η ονομασία του προέρχεται από μια φράση του William S. Burroughs στο «Γυμνό γεύμα» και όπως αναφέρει η «Le Monde», στο μενού δεν θα βρείτε τίποτα που δεν έχει φτερά ή κεραίες!
Δείτε το βίντεο…