Σημείο αναφοράς στο γευστικό χάρτη της πόλης, το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton Αθηνών προσφέρει καθημερινά ένα πλούσιο μπουφέ με αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις και ένα εξαιρετικό μενού a la carte. Όσο για το brunch της Κυριακής, έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως η αγαπημένη συνήθεια για πολλούς Αθηναίους: παρέες φίλων που χαλαρώνουν μετά από μια μεγάλη νύχτα διασκέδασης, ζευγάρια που ξεφυλλίζουν τις Κυριακάτικες εφημερίδες και οικογένειες με παιδάκια που παίζουν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά.
Το Βυζαντινό όμως είναι και ο χώρος που προτιμούν οι περισσότεροι επιχειρηματίες και τα στελέχη εταιρειών για το επαγγελματικό τους γεύμα. Με ζεστή ατμόσφαιρα και διακριτική εξυπηρέτηση, προσφέρεται για μια επαγγελματική συζήτηση γευματίζοντας ή απλώς για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με τους συνεργάτες σας από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας. Ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης δημιούργησε το Μενού της Ημέρας, που βασίζεται στη μεσογειακή κουζίνα, εναλλάσσεται καθημερινά και αποτελεί την ιδανική πρόταση για business lunch. Περιλαμβάνει μία ατομική σαλάτα, ένα κυρίως πιάτο κι ένα γλυκό ενώ κοστίζει μόνο €25. Σαλάτα σπανάκι με ντοματίνια και ανθότυρο, σουβλάκι κοτόπουλο με λαχανικά, ριζότο με μανιτάρια, παραδοσιακό ραβανί, τάρτα με μπισκότο Oreo είναι μερικά μόνο από τα νόστιμα, ελαφριά και υγιεινά πιάτα με τα οποία θα συνεχίσετε την επαγγελματική σας συζήτηση απρόσκοπτα σ’ ένα όμορφο περιβάλλον.
Το εστιατόριο Βυζαντινό είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό ενώ αποτελεί την ιδανική πρόταση για καφέ και γλυκό. Μπορείτε ν’ απολαύσετε τον καφέ της επιλογής σας και όσα γλυκά θέλετε από το μπουφέ με μόνο €15 ή καφέ και παραδοσιακούς λουκουμάδες με μόνο €9.
Κλείστε το ραντεβού με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας στο Βυζαντινό χωρίς ν’ ανησυχείτε για το πάρκινγκ! Οι πελάτες του Βυζαντινού που δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο δικαιούνται δωρεάν πάρκινγκ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο (έως 4 ώρες). Ισχύει 7 ημέρες την εβδομάδα για γεύμα ή δείπνο (€40 ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο) βάσει διαθεσιμότητας.