Mousse chocolat με 3 μόνο 3 υλικά, από τον Cool Artisan

ΥΛΙΚΑ:
-125 γρ. ρικότα
-20 γρ. κακάο
-30 γρ. ζάχαρη άχνη

 

Processed with VSCOcam with m3 presetΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάς με ένα αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθεί η υφή. Μπορείς να δώσεις πιο ιδιαίτερη γεύση προσθέτωντας στο μείγμα λίγα φύλλα ψιλοκομμένη μέντα.

Tip: Στον Γαβριήλ Νικολαϊδη (aka Cool Artisan) του αρέσει να την συνδυάζει με κρέμα ζαχαροπλαστικής. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή)

ΠηγήCool Artisan

You may also like