992
ΥΛΙΚΑ:
1 ζαχαρούχο γάλα
1 γιαούρτι 2%
χυμό ενός λεμονιού (αυτό βέβαια είναι σχετικό, το κάνετε όσο ξινό θέλετε)
1 κουταλάκι ξύσμα από λεμόνι
αμύγδαλο και ξύσμα για στόλισμα (προαιρετικά)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε καλά, να πήξουν και να αφρατέψουν, με ένα μιξεράκι χειρός ή τη φραπιέρα. Μοιράζουμε το μους σε τέσσερα μπολάκια ή ποτήρια, τα στολίζουμε και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Πηγή: HomeFood