Για finger food σε brunch ή για snack … είναι εξαιρετική ιδέα!
Θα χρειαστείτε:
2/3 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
αλατοπίπερο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2/3 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού πέστο
1 αυγό
1 τοματίνι σε κάθε muffin
Για το σερβίρισμα:
σολομός
ανθότυρο
πέστο
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε ένα φούρνο στους 180 ° C. Τοποθετήστε όλα τα υλικά (εκτός από τις ντομάτες) σε ένα μπολ και ανακατεύετε ελαφρά το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, προκειμένου να ομοιογεννοποιηθούν. Βουτυρώνετε μια φόρμα για 6 ή 8 muffins και ρίχνετε τη ζύμη σε αυτό. Τοποθετήστε ένα ολόκληρο τοματίνι σε κάθε θήκ
Ψήστε για περίπου 20-25 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν. Σερβίρετε βάζοντας με τη σειρά το κρεμώδες τυρί ή ανθότυρο, πέστο και σολομό!
Καλή σας όρεξη….
Πηγή: whatshouldieatforbreakfasttoday.com