Οι λάτρεις της φινετσάτης και κομψής grappa, έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν όλη την γκάμα της NONINO, στο ειδικά σχεδιασμένο bar του ξενοδοχείου Domotel Kastri.
Η μέθοδος παραγωγής των αποσταγμάτων της Nonino είναι μοναδική στον κόσμο. Η απόσταξη γίνεται σε 66 μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, με σεβασμό στην παράδοση και τους ρυθμούς της βιοτεχνίας. Η παλαίωση των αποσταγμάτων γίνεται σε μικρά βαρέλια (Nevers, Limousin, Gresigne, Ex-Sherry) υπό την αυστηρή επίβλεψη του τελωνείου και του μονοπωλίου.
Ο Benito και η Giannola Nonino, έφεραν επανάσταση στον τρόπο παραγωγής της grappa και επανα-σύστησαν την κατηγορία, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας grappa από μία μόνο ποικιλία, Monovitigno® Nonino, αποστάζοντας τα στέμφυλα της σπάνιας ποικιλίας Picolit ξεχωριστά. Αυτό είναι άλλωστε, που κάνει τη ΝΟΝΙΝΟ και τόσο καινοτόμα.
Στο “NONINO Grappa Corner” θα έχει την ευκαιρία κανείς να δοκιμάσει bar Cocktails με NONINO Grappas, καθώς και το ritual serving proposition του δροσιστικού aperitivo.
Παράλληλα, τις Πέμπτες, θα φιλοξενείται ένα mini aperitivo event με guest bartender το γνωστό, Παναγιώτη Φράγκο, που θα δημιουργεί cocktails με ΝΟΝΙΝΟ Grappas καθώς και το δροσιστικό Nonino Spritz.