ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι Nutella (280γρ.)
2 αυγά
10 κουταλιές της σούπας αλεύρι
½ φλιτζάνι κομμάτια λευκής κουβερτούρας
1 Πρέζα αλάτι προαιρετικά
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ, (προαιρετικά)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C και αλευρώνουμε ένα ταψί.Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την Nutella και τα αυγά. Προσθέστε το αλάτι και τον καφέ προαιρετικά.
Ανακατεύουμε το αλεύρι μέχρι να ενσωματωθεί, στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια λευκής κουβερτούρας.Απλώνουμε το ομοιόμορφα το μείγμα στο ταψάκι.Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Όχι παραπάνω γιατί θα ξεραθεί εσωτερικά!
Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.
Πηγή: Cool Artisan
Άλλες συνταγές από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη:
–Τάρτα λαχανικών με λουκάνικο, από το Cool Artisan
–Τρουφάκια με κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα & ρόδι