Ο chef Geoffrey Rembert επιστρέφει στο εστιατόριο του St. George Lycabettus, La Suite Lounge Rooftop Restaurant! To ξενοδοχείο πρόσφατα βραβεύτηκε ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’!
Από την πλευρά του, ο Γάλλος chef έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με το Tour d’Argent, Le Bristol, Paris και το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat. Συνεργάζεται με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του και δημιούργηούν ένα Ελληνογαλλλικό μένου που μας ταξιδεύει από το Παρίσι στην Αθήνα.
Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining and quality food, στο μενού θα βρείτε Γαλλικές γεύσεις ( Χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, στήθος πάπιας με κρούστα αρωματικών , ψητό camembert με φουντούκια) και Ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες με κρέμα ντομάτας, φέτα & ούζο, λαυράκι στριφτό με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς). Φυσικά, συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.
Επίσης, καθημερινά θα σερβίρεται και το Menu Degustation Paris – Athènes με Champagne pairing Moët etChandon.
Το Winter Opening του La SuiteRooftop Restaurant αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου.
Το μενού του βραβευμένου Chef θα σερβίρεται στο La Suite Lounge μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:00 το πρωί και τις Κυριακές για Sunday Brunch!
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191