Καθαρά και υψηλής ποιότητας συστατικά και κυρίως φρέσκο γάλα, ένα άγγιγμα φαντασίας και άφθονες γνώσεις, σε συνδυασμό με πάθος, αγάπη και σκληρή δουλειά. Το αποτέλεσμα: TO PAGOTO, με περισσότερες από 200 μυστικές συνταγές με ιδιαίτερες γεύσεις, οι οποίες είναι μοναδικές και αντισυμβατικές και έχουν τη δύναμη να ταξιδεύουν ξανά στο παρελθόν, υπενθυμίζοντας αναμνήσεις από την παιδική ηλικία.
To PAGOTO έγινε μέρος της βιομηχανίας τροφίμων το 2009, με ένα κατάστημα που βρίσκεται στον πιο καυτό δρόμο των νότιων προαστίων της Αθήνας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το σημείο ευχαρίστησης για σμήνη νεαρών και ηλικιωμένων, που έγιναν ένθερμοι οπαδοί της βελούδικής υφής των σφαιριδίων Lila Pause, Mastic Cinammon, Maltesers και Ferrero Rocher, που προκαλούν εθισμό. Οι μυρωδιές που προέρχονται από σπιτικά κώνοι βασιλικού μεγέθους και βάφλες με ζεστή σοκολάτα γάλακτος οδηγούν στο άνετο ρετρό κατάστημα της οδού Ζησιμοπούλου, προσφέροντας ένα απολαυστικό διάλειμμα από το γρήγορο ρυθμό της σύγχρονης ζωής.
Η επέκταση
Το TO PAGOTO έγινε διεθνές το 2014 με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αυστραλία Σίδνεϊ στις 301 Victoria Road Marrickville, Ντουμπάι-ΗΑΕ στο Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Κέντρο και Αφρική Lusaka- Ζάμπια Εκκρεμείς.
Η εταιρεία TO PAGOTO αναγγέλλει την κατασκευή, το 2015, νέων εγκαταστάσεων παραγωγής και εξαγωγής παγωτών γάλακτος αιγών στην Κρήτη στην Ελλάδα, με την τεχνογνωσία της να παράγεται από παστεριωμένο πρόβειο και αίγειο γάλα.
Η TO PAGOTO αναγγέλλει την κατασκευή, το 2015, νέων εγκαταστάσεων εξαγωγής στην Κρήτη στην Ελλάδα, με την τεχνογνωσία της οποίας παράγεται από παστεριωμένο πρόβειο και αίγειο γάλα.
Η TO PAGOTO εισέρχεται το 2011 στην αγορά χονδρικής πώλησης με ένα ισχυρό δίκτυο 350 θέσεων στην Ελλάδα, και ανακοινώνει για το 2015 τη νέα ιδέα με τα Gelato Cups σε όλα τα μεγέθη για τα καταστήματα ευκολιών.
Με την παγκόσμια ποικιλία πελατών TO PAGOTO προσαρμόζεται στην παράδοση και τις μοναδικές γεύσεις κάθε χώρας.
Το TO PAGOTO είναι μια μοναδική ιδέα και αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία franchise για κάθε πόλη. Το χαμηλό επενδυτικό κόστος σε σύγκριση με τα υψηλά περιθώρια κέρδους που μπορεί να έχει αυτό το κατάστημα, κάνει το TO PAGOTO εξαιρετικά ελκυστική πρόταση για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Αυτά τα πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση και κατανάλωση παγωτού και κατεψυγμένου γιαουρτιού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, οδήγησαν την εταιρεία στη δημιουργία δύο διαφορετικών τύπων καταστημάτων, κατάλληλων για τις ανάγκες κάθε περιοχής
Το TO PAGOTO είναι βασικός υποστηρικτής του Χριστουγεννιάτικου bazaar “Xmas sHOp sHOp sHOp” που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολλών αγαπημένων σας ελληνικών brands και εταιρειών που δραστηριοποιούνται ως eshop. Το “Xmas sHOp sHOp sHOp” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα Galaxy του Hilton Athens, από τις 10:00 έως τις 20:00.