Πάσχα στο Ark: Ένα γιορτινό ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας

Το Ark δημιουργεί ένα πασχαλινό μενού που ζωντανεύει τις μνήμες της ελληνικής παράδοσης, με πιάτα που γεννήθηκαν για να μοιράζονται. Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, με την αγάπη του για τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, ετοιμάζει ένα εορταστικό γεύμα που μυρίζει οικογενειακή θαλπωρή και άνοιξη.

Μια Γαστρονομική Διαδρομή στη Γεύση της Παράδοσης με κάθε πιάτο να είναι μια γιορτή γεύσεων:


Ορεκτικά γεμάτα αυθεντικότητα
Καπνιστό λουκάνικο Καρύστου με χόρτα και κρέμα φέτας, γιαπράκια αυγολέμονο με αρνί και μοσχάρι, και το αγαπημένο κοκορέτσι, όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε!


Κυρίως πιάτα με ψυχή
Αρνί στον φούρνο με πατάτες και πουρέ μελιτζάνας, κατσικάκι με σταμναγκάθι και κρέμα αγκινάρας, αρωματικό γιούλμπασι με αρνί και χοιρινό στη λαδόκολλα. Γεύσεις που λιώνουν στο στόμα και μένουν αξέχαστες.
Ένα γλυκό κλείσιμο όπως του αξίζει
Πασχαλινά γλυκά από την Κρήτη, με συνταγές που κουβαλούν παράδοση και μυστικά αιώνων.

Κρατήσεις : εδώ

You may also like