ΥΛΙΚΑ:
μία συσκευασία με κατεψυγμένες γαρίδες μεσαίου μεγέθους
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
2 κουταλιές της σούπας σκόνη τσίλι
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
χυμός από 1 λεμόνι
2 κ. σ. με καρικεύματα για θαλασσινά
1 χούφτα μαϊντανό
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βράστε αλατισμένο νερό και προσθέστε τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίστε το κρεμμύδι και προσθέστε τις γαρίδες για 4 λεπτά, ρίξτε το μαϊντανό και σβήστε τα με το λευκό κρασί και τον χυμό από λεμόνι. Αν τα ζυμαρικά είναι το μαγείρεμα, θέρμανση σε λαδωμένο ταψί και προσθέστε σε κύβους τα κρεμμύδια, πιπεριές, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέστε το τσίλι σε σκόνη, και τα καρυκεύματα…
Μόλις στραγγίξετε τα βρασμένα μακαρόνια, ρίξτε τα στο τηγάνι για να ανακατευτούν με τη “σάλτσα”.
Αφαιρέστε τα από τη φωτιά και σερβίρετε ζεστά…μπορείτε να τα γαρνίρετε με παρμεζάνα!