ΥΛΙΚΑ:
1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα
300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα. Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ. από τις άκρες ακάλυπτη. Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή: Γαστρονόμος