ΥΛΙΚΑ:
-200 γρ σπανακι φρέσκο
-1 πρασσο(κομενο ροδελες)
-1 κρεμυδακι φρεσκο
-λιγο ανιθο
-2-3 μανιταρια φρεσκα
-3 κουταλιες ελαιολαδο
-1 κονσέρβα καλαμπόκι
-λεμόνι
-αλατι-πιπερι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σωταάρετε το πρασσο με το σπανακι και οταν μαραθει σβήνετε τη φωτια και προσθετετε το κρεμυδακι με τα μανιταρια.
Βάζετε αλατι, πιπερι, λεμονι και λιγο ανιθο!
Σερβίρετε τη σαλάτα πριν προλάβει να κρυώσει πολύ…
Πηγή: cooktherapy.gr