ΥΛΙΚΑ:
4 ψωμάκια για σάντουιτς κομμένα στη μέση
2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1 ζωμό κότας Knorr «Σπιτικός»
1/2 κ.σ. μουστάρδα Mild Hellmann’s
1/2 λεμόνι το χυμό του
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σέλερι ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. κάρυ
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
10 κ.σ. mayonnaise real Hellmann’s
1/4 ματσάκι άνηθο ή μερικά κλωναράκια για γαρνιτούρα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ξεπλένουμε και σκουπίζουμε τα φιλέτα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Μετά, ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, το ζωμό κότας, ανακατεύουμε και μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα αφήνουμε να βράσουν για 30-35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Αφού τα στραγγίξουμε τα κόβουμε σε κομματάκια.
Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το σέλερι, το κάρυ, το αλατοπίπερο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τη μουστάρδα και τα κομματάκια κοτόπουλου και τα ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στα μισά κουταλιές από το μίγμα, καλύπτουμε με τα άλλα μισά ψωμάκια και γαρνίρουμε με άνηθο και μαϊντανό.
Πηγή: Cookbox.gr