Sani Gourmet festival: Ποιά είναι η ελληνική σύγχρονη κουζίνα;

Τo ταξίδι στη ουσία της ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται και το 2012.
Το Sani Gourmet ανοίγει και πάλι το διάλογο που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν σχετικά με την ταυτότητα της Νέας Ελληνικής Κουζίνας, στην οποία οι επιρροές του παρελθόντος συναντούν τις τρέχουσες γαστρονομικές αντιλήψεις και η παράδοση γίνεται η βάση για την ανάπτυξη μιας νέας φιλοσοφίας με σύγχρονο στίγμα και άποψη.

Κεντρικός άξονας του Sani Gourmet 2012 θα είναι η συλλογή περισσότερων απαντήσεων στο ερώτημα «Ποια είναι η σύγχρονη ελληνική κουζίνα;» και πώς η έννοια αυτή προσλαμβάνεται όχι μόνο από τους Έλληνες αλλά και από το διεθνές κοινό.

Γαστρονομικές δημιουργίες των σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Σωτήρη Ευαγγέλου, Αρη Τσανακλίδη, αλλά και ελλήνων συνεδέλφων τους που διαπρέπουν στο εξωτερικό, συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας (11-20 Μαϊου).

Βασικός στόχος, να αναδειχθεί η ελληνική γαστρονομία σε ένα από τα πιο δυνατά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας.

info: Sani Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
τηλ. κρατήσεων 23740-99500

Πηγή: http://www.sanigourmet.gr/

You may also like