Snack à la grecque

ΥΛΙΚΑ:
-2 ώριμες μέτριες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
-4-5 ελιές μαύρες Καλαμών (χωρίς κουκούτσι)
-100 γρ. Mozzarella φρέσκια
-50 γρ. φέτα βαρελίσια
-30ml. Γάλα φρέσκο
-1 κ.γ. ελαιόλαδο
-1 πρέζα ρίγανη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Στο multi πολτοποιούμε τη mozzarella με τη φέτα και το γάλα. Αδείαζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό σκεύος κατάλληλο για φόυρνο μικροκυμμάτων και ζεσταίνουμε για 4 λεπτά, ώσπου τα υλικά να γίνουν σαν ελαστική ζύμη χωρίς να ψηθούν. Αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει και κόβουμε με τη βοήθεια ενός ποτηριού ή με ένα τσέρκι σε στρογγυλό σχήμα.

Συνθέτουμε το πιάτο βάζοντας μια φέτα ντομάτας με μια φέτα τυριών εναλλάξ. Γαρνίρουμε στην κορυφή με τις ελιές και τη ρίγανη. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Πηγή: http://mastercook.gr

You may also like