ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο ζυμαρικά (δικής σας προτίμησης)
2 φλιτζάνια πουρέ κολοκύθας
1 κουτί (συσκευασία) γάλα καρύδας (γάλα αμυγδάλου, αλλά θα είναι λιγότερο κρεμώδες)
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κ. γλ. καγιέν
1/2 κ. γλ. κανέλα
αλάτι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Συνδυάστε όλα τα συστατικά εκτός από τα ζυμαρικά σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από βρασμένα ζυμαρικά και σερβίρετε αμέσως ή τα βάζετε στο ψυγείο για αργότερα.
Μπορούν να διατηρηθούν για περίπου μια εβδομάδα στο ψυγείο.
Μπορείτε να προσθέσετε μερικά ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια πάνω για γαρνίρισμα…
Πηγή : εδώ