ΥΛΙΚΑ:
1 ⅔ φλιτζάνια ζεστό νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. ζάχαρη 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κ.σ. άπαχο ξηρό γάλα σε σκόνη
4 ½ φλιτζάνια αλεύρι για ψωμί
2 κ.γ. μαγιάς (είτε ξηρή ή στιγμιαία)
Και όλα τα υλικά που διαλέξατε να προσθέσετε…
Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, προσθέστε τη ζάχαρη και αφήστε τα για πέντε λεπτά.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά για να σχηματιστεί ζύμη.Ζυμώνετε για πέντε λεπτά ή μέχρι να είναι λεία και ελαστική.
Σκεπάστε και αφήστε να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Ψεκάστε λίγο λάδι σε μια πέτρα για πίτσα ή σε λαδόκολλα.
Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη και την απλώνετε. Βάλτε τα υλικά που θέλετε πάνω στη ζύμη…
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να πάρει το σωστό χρώμα.
Πηγή: εδώ