Σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις; Προσπαθείτε να εξωτερικεύσετε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα; Το The Food Project σας περιμένει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εστιατόρια της πόλης θα σας παρουσιάσουν τις σπεσιαλιτέ τους και γνωστοί σεφ θα σας μυήσουν ώστε να διευρύνετε τη φαντασία σας.
Το αντίτιμο της εισόδου ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ, κάνοντας έτσι προσιτή τη γαστριμαργική αυτή εμπειρία, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».
Έτσι, λοιπόν, αυτό το σαββατοκύριακο, μπορείτε να διασκεδάσετε τον ουρανίσκο σας και παράλληλα να ενισχύσετε την προσπάθεια στήριξης ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη. Νοστιμιά κι φιλανθρωπία- δύο σ’ ένα. Γλυκός συνδυασμός για τη δύσκολη εποχή μας, τολμώ να πω!
Το πρόγραμμα των εστιατορίων που συμμετέχουν στο The Food Project διαμορφώνεται ως εξής:
*Για το Σάββατο: Έργον, La Place Mignonne, Αμβροσία, Noodle Bar και Βυζαντινό – Πολίτικη Κουζίνα. Ώρα προσέλευσης 19:00.
*Για την Κυριακή: Αμβροσία, Μικρός Βοριάς, Μανιτάρι, AQUA, Λάδι – Ρίγανη. Ώρα προσέλευσης 13:00.