ΥΛΙΚΑ:
300 gr. τυρί κρέμα
150 gr. βούτυρο
180 gr. κακάο άγλυκο
200 gr. ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια
2 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ ή κονιάκ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία, προσθέστε το τυρί κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε και αποσύρετε από την φωτιά.
Ρίχνετε το μείγμα σε ένα τετράγωνο μικρό ταψάκι όπου έχετε στρώσει μεμβράνη.
Αφήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Αναποδογυρίστε και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
Μπορείτε να προσθέστε στο μείγμα 4-5 κουταλιές της σούπας ξηρούς καρπούς.
Την υγρή βανίλια, αντικαταστήστε την με 1 βανίλια σε σκόνη.
Αν θέλετε πασπαλίζετε τα fudge με κακάο ή τριμμένα σαβαγιάρ!
Πηγή: FunkyCook.gr