ΥΛΙΚΑ :
• 12 κρόκοι αβγών
• 400gr ζάχαρη
• 1,5 λίτρο γάλα
• 500ml μαύρο ρούμι
• 500ml κονιάκ
• 500ml κρέμα γάλακτος
• 1 κουταλάκι κανέλα
(προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπάτε τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Ρίχνετε το μείγμα σε κατσαρόλα, προσθέτετε το γάλα και Ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά. Αποσύρατε απο τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέτετε το ρούμι, το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον 8 ώρες πριν το σερβίρετε.
Το προσφέρετε σε μπολ πασπαλισμένα με κανέλα, αν θέλετε.