ΥΛΙΚΑ:
100 γρ. καλαμπόκι
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 κ.σ. βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει.
Ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι.
Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι.
Όταν αρχίσουν τα καλαμπόκια να σκάνε, κουνάμε την κατσαρόλα με κυκλικές κινήσεις.
Τα αδειάζουμε σε ένα σκεύος.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Μόλις λιώσει, εάν είναι πηχτή προσθέτουμε ελάχιστο λάδι να γίνει λεία και πιο αραιή.
Βουτάμε τα pop corn μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να καλυφθούν τελείως απο τη σοκολάτα.
Στρώνουμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο ή στο μπαλκόνι να κρυώσουν.
Απολαύστε τα!
Πηγή: Cooktherapy.gr