ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. αλεύρι farin up
45 γρ. ελαιόλαδο
75 γρ. γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. ζαμπόν
Αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν και ανακατεύουμε ξανά.
Λαδώνουμε τις φόρμες για muffins και τις γεμίζετε με το μίγμα κατά τα 2/3.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι δηλαδή να φουσκώσουν και να ροδίσει η επιφάνεια τους.
Πηγή: Cooktherapy.gr