ΥΛΙΚΑ:
- 2 κ.σ. λάδι
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 10 ντοματίνια
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 πακέτο βίδες
- 55 γρ. μαύρες ελιές χοντροκομμένες
- 200 γρ. τόνος στεγνός
- παρμεζάνα
- μπαχαρικά της αρεσκείας σας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι (ή wok) και τσιγαρίζουμε ελαφρά το το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη ρίγανη. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τις ελιές και τον τόνο .
- Ρίχνουμε μέσα τα έτοιμα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και σερβίρουμε ζεστό.