ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο καταψυγμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι
2 ασπράδια αυγών
1 ολόκληρο αυγό
¼ φλυτζανι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
½ φλυτζανι τριμμένο τυρί
½ φλυτζανι βρεγμένη ψίχα ψωμιού
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, έχοντας ρίξει ελάχιστο λάδι.
Τα μπιφτέκια είναι έτοιμα όταν χρυσίσουν λίγο και σκληρύνουν, δηλαδή σε 4 με 6 λεπτά
Πηγή : εδώ