Ρύζι με γαρίδες, lime & κολίανδρο

ΥΛΙΚΑ:
2 φλιτζάνια μαγειρεμένο ρύζι ατμού
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο Βούτυρο
Χυμός από 1/2 λάιμ
200 γραμ αποφλοιωμένες γαρίδες(μόνο με την ουρά)

garides ryzi lime koliandro k-mag.grΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μαγειρεύετε το ρύζι ατμού σύμφωνα με τη συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζετε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν ή προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια φωτιά . Βάλτε τις γαρίδες για 2 λεπτά μέχρι να γίνουν ρόζ και στη συνέχεια γυρίστε τες και αφήστε τες για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό, ανάλογα με το πόσο crispy σας αρέσουν
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το ρύζι, κουκουνάρι, το κόλιανδρο, το βούτυρο, τις γαρίδες και το χυμό λάιμ.
Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: εδώ

You may also like