ΥΛΙΚΑ
Φέτες από ψωμί του τοστ (ή όποιο άλλο ψωμί θέλετε)
1 λαυράκι (ή τόνο)
2 αγγουράκια κομμένα σε μικρούς κύβους
8-10 κουταλιές καλαμπόκι
8 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 φύλλα μαρούλι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Βράζουμε το ψάρι γύρω στα 20 λεπτά. Το βγάζουμε, το ξεψαχνίζουμε αφαιρώντας προσεκτικά τα κόκαλα και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να δέσουν μεταξύ τους.
Αλείφουμε μια φέτα ψωμιού του τοστ με λίγο από το μείγμα. Μία φέτα μαρούλι… και βάζουμε από πάνω άλλη μια φέτα. Φτιάχνουμε όσα σαντουιτσάκια επιθυμούμε.
Πηγή: child’sgood food.blogspot