ΥΛΙΚΑ:
½ φλ. σπορέλαιο
¾ φλ. χυμός πορτοκάλι
¼ φλ. νερό
2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
2 κ.σ. ρούμι ή κονιάκ
2 κ.γ. σόδα μαγειρική
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φλ. κουβερτούρα σε σταγόνες
1 φλ. καρύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαργαρίνη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. κακάο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υγρά υλικά και σε ένα άλλο τα στερεά. Τα ενώνουμε και τα ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ.
Σε μια στρογγυλή ή μακρόστενη φόρμα αλείφουμε με τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε καλά με το κακάο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και ξεφορμάρουμε με προσοχή.
Υ.Γ. Μην ακολουθείτε πιστά καμία συνταγή- παρά μόνο αν σας κάνει κέφι-Βάλτε τη δική σας έμπνευση και τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο…