ΥΛΙΚΑ:
2 φιλέτα σολωμού
6-8 φρυγανιές
1 κουταλιά βούτυρο
2 κουταλάκια μουστάρδα
1/2 κουταλάκι μουστάρδα ντιζόν (προεραιτικά)
θυμάρι
ελαιόλαδο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σοτάρετε ελαφρά το σολωμό σε ένα τηγάνι και μόλις ροδίσει τον αποσύρετε από τη φωτιά (5′ περίπου)
Ανακατέψτε καλά σε ένα μπολ τη φρυγανιά, το βούτυρο, τη μουστάρδα και το θυμάρι.
Σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι βάλτε το σολωμό και αλείψτε το μείγμα με τη φρυγανιά από πάνω.
Ψήστε το μέχρι να ροδίσει η κρούστα 10′ περίπου.
Tip: Στο μείγμα μπορείτε να προσθέσετε και ξύσμα λεμονιού για έξτρα γεύση.
Παίξτε με τις αναλογίες :)
Πηγή: http://www.facebook.com/OiKalyteresSyntages?fref=ts