ΥΛΙΚΑ:
*Σιρόπι
-1 ποτήρι ζάχαρη
-1/2 ποτήρι νερό
-περίπου 12 φρυγανιές
*Κρέμα πιάτου
-4 φλ. τσαγιού γάλα
-15 κοτ. σούπας κοφτές κάστερ πάουντερ
-8 κουτ. σούπας ζάχαρη
*Κρέμα πορτοκαλιού
-4 φλ. τσαγιού φυσικό χυμό πορτοκάλι
-15 κουτ. σούπας κοφτές κάστερ πάουντερ
-8 κουτ. σούπας ζάχαρη
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά. Βουτάμε μέσα τις φρυγανιές και τις απλώνουμε σε ένα τάπερ 30 επί 30 εκ. περίπου.
Κάνουμε την κρέμα πιάτου ανακατεύοντσα σε κατσαρόλα τα υλικά. Αφού βράσει τη ρίχνουμε πάνω από τις φρυγανιές. Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και την κρέμα πορτοκαλιού και την αδειάζουμε πάνω από την άλλη κρέμα.
Μπορούμε να βάλουμε άλλο χυμό που είναι σε κουτί. Επίσης μπορούμε να γαρνίρουμε με καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Πηγή: http://www.cooktherapy.gr