ΥΛΙΚΑ: (για 2 άτομα)
600 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 1/2 κουταλιές της σούπας ουίσκι Jack Daniels
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
λίγο σκόρδο σε σκόνη
λίγη ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες.
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα ανακατεύοντας όλα τα υλικά καλά.
Βάζουμε το ψαρονέφρι μέσα στην μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού.
Το αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Βάζουμε το κρέας σε πυρέξ μαζί με την μαρινάδα. Ψήνουμε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, ψηλά στις αντιστάσεις. Έχουμε τον νου μας να γυρίζουμε το κρέας όταν πάρει χρώμα από κάθε πλευρά και να περιβρέχουμε με την μαρινάδα.
ΤΙΡ: Αν δεν κάνουμε δίαιτα σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ
Πηγή: Cooktherapy.gr